Προμήθεια δύο νέων απορριμματοφόρων στον Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας προέβη στην προμήθεια δύο απορριμματοφόρων για την ενδυνάμωση του υφιστάμενου στόλου στην υπηρεσία της καθαριότητας.
Τα δύο αυτά πετρελαιοκίνητα οχήματα μάρκας Mercedes Benz και ωφέλιμου φορτίου 12 περίπου τόνων έκαστο με συμπιεστή απορριμμάτων τύπου πρέσας, έρχονται να συμπληρώσουν το στόλο του Δήμου Παιονίας ο οποίο προσφάτως είχε ενισχυθεί και με άλλα πέντε ημιφορτηγά για την τεχνική υπηρεσία και την καθαριότητα.

Η Δημοτική Αρχή Παιονίας θέτει ως βασική προτεραιότητα την καθαριότητα του Δήμου και κατά συνέπεια την υγιεινή των πολιτών μας. Η προσθήκη των αυτοκινήτων αυτών που υπηρετούν και υποστηρίζουν την καθαριότητα του δήμου, προκειμένου να λειτουργήσουν μαζί με τα υπόλοιπα υφιστάμενα, είναι αναγκαίος όρος για να απολαμβάνουν οι δημότες επαρκείς υπηρεσίες και ταυτόχρονα καθαριότητας και αποκομιδής.

Στην κατεύθυνση του εξορθολογισμού των υπηρεσιών του Δήμου Παιονίας, ήδη η Διεύθυνση Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Ανακύκλωσης έχει μετεγκατασταθεί στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στα παλαιά σφαγεία, μαζί με τον όρχο των οχημάτων.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα