Επέκταση δικτύου γρήγορου Internet στον Δήμο Τανάγρας

Με την αμέριστη συμμετοχή και συνεργασία της δημοτικής αρχής, ο ΟΤΕ ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του δικτύου οπτικών ινών του στη Δ.Ε. Δερβενοχωρίων και στον Οικισμό Καλλιθέας της Δ.Ε. Τανάγρας. Η αναβάθμιση των υποδομών αυτών δίνει τη δυνατότητα πλέον στους δημότες μας (κατοίκους των Οικισμών Πύλης, Δάφνης, Πάνακτου, Στεφάνης και Καλλιθέας) να έχουν πρόσβαση στο γρήγορο internet με συνδέσεις VDSL και ταχύτητες έως 50 Mbps.

Ο Δήμος Τανάγρας πιστεύει ότι η συνεχής εξέλιξη του Internet και οι αυξανόμενες ανάγκες καταναλωτών και επιχειρήσεων για πιο γρήγορες ταχύτητες και μεγαλύτερο όγκο κίνησης δεδομένων, επιβάλλουν την αναβάθμιση των υπαρχόντων τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Οι νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων που είναι πλέον διαθέσιμες στους προαναφερθέντες οικισμούς, αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, καλύπτοντας τις καθημερινές τους ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν έμπρακτα στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στα αγαθά της Ψηφιακής Εποχής.

Σύντομα, αναμένεται να υλοποιηθεί και η επέκταση των δικτύων οπτικών ινών στους εναπομείναντες Οικισμούς που δεν απολαμβάνουν γρήγορο Internet, ώστε όλοι οι δημότες να απολαμβάνουν τις υψηλές ταχύτητες πρόσβασης.

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα