Πάνω από 1.100 δρομείς στον 2ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού

Από την ΚΕΔΩ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για  τον «2o Ημιμαραθώνιο Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2017»:

Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού) και η Ε.Τ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού) θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δρομείς, εθελοντές, χορηγούς και υποστηρικτές, χορηγούς επικοινωνίας, τους τοπικούς συλλόγους , φορείς, σχολεία και την τοπική κοινωνία για την ανταπόκρισή σας. Μαζί καταφέραμε να κάνουμε τον «2o Ημιμαραθώνιο Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2017» μια μοναδική αθλητική γιορτή με πανελλήνια απήχηση.

Το σύνθημα και η υπόσχεση «Ισότιμη Συμμετοχή ΑμεΑ, στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό» αρχίζει να τρέχει από την Κυριακή, μαζί με τους αθλητές ΑμεΑ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας , με την υποστήριξη της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, τους οποίους καλοσωρίσαμε στον Ωρωπό.

Πάνω από 1100 δρομείς βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης, σε όλες τις κατηγορίες αγώνων, τρέχοντας με τον ιδανικό καιρό σε μια, όπως ανέφεραν, πανέμορφη και ενδιαφέρουσα αθλητικά διαδρομή, η οποία ήταν το τελικό τεστ πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η αιγίδα και η συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «BE ACTIVE» ERASMUS+ και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), η υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Σώμα Σαμαρειτών – Διασωστών & Ναυαγοσωστών και της Ε.Μ.Υ ενδυναμώνουν το θεσμό του Ημιμαραθώνιου Ωρωπού και δημιουργούν τις πιο ευνοϊκές συνθήκες, να βάλει ο Δήμος Ωρωπού τον πήχυ ψηλά και να στοχεύσει στην πρόσκληση και πρόκληση Πανελλήνιων και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων για το προσεχές μέλλον. Ο Ωρωπός, ένας τόπος ιστορικός με μοναδικές ομορφιές και ιδιαίτερα φιλόξενος, εξελίσσεται σε ιδανικό τόπo για την προσέλκυση επιχειρηματικών δράσεων που άπτονται του Αθλητικού Τουρισμού και σ’ αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθωνίου Ωρωπού.
Αρωγός ο Δήμος Ωρωπού, με την προσωπική επίβλεψη του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση και την προσωπική και έμπρακτη υποστήριξη των Προέδρων της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανου Δάβρη και Ε.Τ.Α.Δ.Ω. κας Αναστασίας Μαραβέλια.

Καθώς ο 2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού εγγράφεται πια στην ιστορία του τόπου μας, βάζουμε το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη μέρα, για να γίνει ο Δήμος Ωρωπού, υπόδειγμα Δήμου φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και να ηγηθεί δράσεων με πολλαπλά οφέλη για την ανάπτυξη και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα ΚΕΔΩ Website 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα