Επιτυχημένος ο φιλικός αγώνας με ρώσικες ποδοσφαιρικές Ακαδημίες

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε στις  7 Αυγούστου, ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Ακαδημιών ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ & JUVENTUS JUNIOR CLUB Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης.
Με ιδιαίτερο πάθος και πολύ καλή τεχνική οι ομάδες μας χάρισαν δύο απολαυστικά 25 λεπτα αγώνα. Τους παίκτες εμψύχωναν η Ελληνική και Ρωσική κερκίδα, τραγουδώντας τους ύμνους των ομάδων και χειροκροτώντας όλες τις καλές φάσεις.
Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και πλακέτες σε όλους τους μικρούς αλλά πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους.

Την απονομή έκαναν εκ μέρους του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανου Δάβρη η κα Σουλτάνα Μαμμή, Ελεάνα Καπράνου και Αντωνία Πάππας, εκ μέρους της Ε.Τ.Α.Δ.Ω. η Πρόεδρος κα Στάσα Μαραβέλια και ο κ. Γ. Τσάκωνας, εκ μέρους του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ο Πρόεδρος Τ. Ντούρμας. Την Ελληνική ομάδα βράβευσαν επίσης ο Τεχνικός Δ/ντής της Ακαδημίας JUVENTUS της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. G. Kuzhim και εκ μέρους του ομίλου που διοργάνωσε στη Ρωσία την αποστολή η κα Elena Vihodet (Δ/νουσα Σύμβουλος). Ο κ. Kuzhim επίσης παρέδωσε μπλούζα και μπάλα της Ακαδημίας της Juventus, με όλες τις υπογραφές των συμμετεχόντων και με τη κίνηση αυτή δήλωσε, ότι πλέον ο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας της JUVENTUS.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μικρό μπουφέ που παρατέθηκε από την Κ.Ε.Δ.Ω. για όλους τους παρευρισκόμενους ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ωρωπός βάζει δυναμικά τις βάσεις για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, πράγμα που επιβεβαιώνεται από το ενδιαφέρον του ομίλου που διοργάνωσε την αποστολή της JUVENTUS στον Ωρωπό, να επισκεφθεί όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, σε διερευνητική αποστολή και B2B συναντήσεις. Τη διοργάνωση και τις συναντήσεις θα σχεδιάσει και θα συντονίσει η Κ.Ε.Δ.Ω. με τη συμμετοχή της Ε.Τ.Α.Δ.Ω. και την προσωπική επίβλεψη του Δημάρχου  κ. Θωμά Ρούσση και του Προέδρου της ΚΕΔΩ κ. Στέφανου Δάβρη.

 

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα