ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ στο περιφερειακό συμβούλιο τις 25/4/2017, με θέμα τα παράπλευρα διόδια στον νομό Αττικής. Μαζί του παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΔΕΣ Σ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ.

Σταθερά προσηλωμένος παραμένει στις θέσεις του ο Δήμαρχος Ωρωπού ως προς την εγκατάσταση των νέων πλευρικών διοδίων στους κόμβους Μεταμόρφωσης και Αγίου Στεφάνου, καθώς και στην απομάκρυνση των ήδη εγκατεστημένων, εφόσον οι κάτοικοι του δήμου μας είναι οι μοναδικοί δημότες εντός του νομού Αττικής που έχουν οκτώ εγκαταστημένα διόδια εντός των ορίων του δήμου τους.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία πολλών, καθώς κανείς δεν εμφανίστηκε στη συνεδρίαση (οφείλουμε να δικαιολογήσουμε τον Γιώργο  Παναγόπουλο, καθώς ακύρωσε τελευταία στιγμή λόγω ασθενείας). Όλοι μας θυμόμαστε τους αγώνες που δόθηκαν, καθώς και τις διώξεις με το αυτόφωρο που ακολούθησαν.

Για εμάς το θέμα των διοδίων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, να ανακουφιστεί ο δημότης μας, ο επισκέπτης και ο οικιστής, από οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση.

Προς αυτό τον στόχο θα κυμανθεί και η επικείμενη συνάντηση του Δημάρχου με τον υπουργό μεταφορών Κ ΣΠΙΡΤΖΗ, που θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

 

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα