Πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αγιάς

Ο Δήμος Αγιάς, το Ζωοφιλικό σωματείο Αγιάς «ΖΩΗ» και το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L διοργανώνουν πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων (σκύλων και γατιών) από 22 έως 25 Ιουνίου 2017. Οι στειρώσεις θα διενεργηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δήμου σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους του γερμανικού φιλοζωικού οργανισμού TierInsel Umut Evi e.V. με νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, οι οποίοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Τα ζώα επίσης θα σημανθούν ηλεκτρονικά και θα καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο Αγιάς που έχει μεγάλο αριθμό αδέσποτων ζώων στα διοικητικά του όρια.

Καλούνται οι  κάτοικοι του Δήμου Αγιάς να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6937012850 Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L , 6985618600 και 6982399436 Φιλοζωικό σωματείο Αγιάς και στα 2494024510/6994654322 Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Αγιάς για να δηλώσουν αδέσποτα ζώα που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, προκειμένου να στειρωθούν με το πρόγραμμα.
Επίσης ζητείται η  βοήθεια εθελοντών φιλόζωων πολιτών προκειμένου να μεταφερθούν  τα ζώα προς και από τον χώρο των στειρώσεων. Τέλος χρειάζονται κλουβιά παραμονής και μεταφοράς ζώων (σκύλων και γατιών) καθώς και παλιά στρωσίδια, κουβέρτες κ.τ.λ. για την παραμονή των ζώων μετά την στείρωση. Τα κλουβιά, κουβέρτες κ.τ.λ., θα επιστραφούν στους κατόχους τους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα