Εγκαινιάστηκε το κτίριο της Τοπικής Μονάδας Υγείας Ωρωπού

Με μια λαμπρή γιορτή εγκαινίων, όπως αρμόζει στους δημότες του Ωρωπού και τον δωρητή κ. Θανάση Μαρτίνο, εγκαινιάσθηκε και παραδόθηκε, την  Κυριακή 7 Μαΐου, το κτίριο που θα στεγάσει την Τοπική Μονάδα Υγείας του Δήμου Ωρωπού.
Την ιδιαίτερη σημασία αυτής της ημέρας για τους κατοίκους του Ωρωπού, οι οποίοι, πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια νέα, σύγχρονη μονάδα υγείας, την οποία περίμεναν χρόνια, τόνισε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, εγκαινιάζοντας το υπερσύγχρονο κτίριο.

O Δήμαρχος, αναφερόμενος στην ομιλία του για την νέα αυτή δομή υγείας, τόνισε, ότι γίνεται πραγματικότητα ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, ένα ανεκπλήρωτο όνειρο και μία ανάγκη για την τοπική κοινωνία, που πολλοί εμπνεύστηκαν και οραματιστήκαν. Η νυν Δημοτική Αρχή το έκανε πράξη.
Αυτό οφείλεται στον μεγάλο ευεργέτη του τόπου μας, τον κ. Θανάση Μαρτίνο, ο οποίος εμπιστεύθηκε όχι μόνο τον Δήμαρχο αλλά και τον άνθρωπο Θωμά Ρούσση, και με συντονισμένες προσπάθειες και μεθοδικότητα, το έργο αυτό παραδόθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο με την ευγενική και ανεκτίμητης αξίας χορηγία του κ. Μαρτίνου και της οικογένειάς του.
Έτσι σήμερα έχουμε στην διάθεσή μας, αυτό το υπερσύγχρονο κτίριο, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, στολίδι πραγματικό για τον τόπο. Μια σύγχρονη δομή υγείας, που θα δώσει λύσεις στην τοπική κοινωνία.

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι εξής:
Ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτης Βαρδαρός, ο Βουλευτής Επικρατείας & Τομεάρχης Υγείας κ. Βασίλης Οικονόμου, οι Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής κ. Κατσίκης Κωνσταντίνος, κ. Βλάχος Γιώργος και κ. Μπούρας Αθανάσιος. Ο πρώην Βουλευτής κ. Καντερές Νικόλαος. Εκ μέρους της Περιφερειάρχη Αττικής, κας Ρ. Δούρου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ιωάννα Στεργίου. Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καπανδρτιτίου κα Κατερίνα Πριμικύρη. Εκ μέρους της Υποδιοικήτριας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κας Χρυσάνθης Κισκήρα, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της μονάδας, κος Γιώργος Γιασημάκης. Οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Νομικών Πρόσωπων και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ωρωπού. Οι Δήμαρχοι: Δήμου Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, Δήμου Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, Δήμου Φυλής κ. Χρήστος Παππούς. Ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Αλέξανδρος Ανδριώτης. Οι τοπικοί κληρικοί του Δήμου Ωρωπού. Τα Σώματα Ασφαλείας εκπροσωπήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού, το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, το Κέντρο Τεθωρακισμένων Αυλώνα, η Τροχαία Καπανδριτίου και το Λιμεναρχείο Ωρωπού.
Παρευρέθηκαν, επίσης, Πρόεδροι και Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων και Φορέων του Δήμου μας.
Ο Δήμος Ωρωπού  ευχαριστεί  από καρδιάς τους δημότες του Ωρωπού, οι οποίοι στήριξαν με την άνευ προηγουμένου προσέλευσή τους αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και τίμησαν τον μεγάλο ευεργέτη του τόπου μας, κ. Θανάση Μαρτίνο.

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα