Συνάντηση Δημάρχου Ωρωπού με Π. Σκουρολιάκο εν όψει Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ανατολικής Αττικής

Την επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρολιάκου και του συνεργάτη του κ. Ιωάννη Μπουλέκου, δέχθηκε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κατάστημα.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της ανάπλασης των Ιστορικών, Παλαιών Φυλακών Ωρωπού, σε συνέχεια του ενδιαφέροντος και της πρότασης που είχε διατυπωθεί, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε επίσκεψη, της Γενικής Γραμματέας του Υπουργείου κας Μαρίας Γιαννακάκη, πριν από ένα μήνα, στο Δήμο Ωρωπού.
Ο κ. Θ. Ρούσσης επεσήμανε στον κ. Π. Σκουρολιάκο ότι το θέμα της οριστικής παραχώρησης του κτήματος των Παλαιών Φυλακών είναι ένα ζήτημα που πρέπει, σύντομα, να ξεκαθαρίσει, προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ανάπλαση και αναπτυξιακό πλάνο στο μέλλον.
Προς αυτή την κατεύθυνση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε στον Δήμαρχο, να παρευρεθεί στις προπαρασκευαστικές εργασίες που θα προηγηθούν του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 30-31 Μαρτίου στο Λαύριο Αττικής, μεταξύ όλων των Δημάρχων της Ανατολικής Αττικής, όπου θα παραστεί και ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.
Εκεί ο Δήμος Ωρωπού θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να προετοιμαστεί το θέμα της παραχώρησης του χώρου και να προωθηθεί ουσιαστικά για άμεση και οριστική λύση.
Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα της καθημερινότητας τα οποία απασχολούν το Δήμο Ωρωπού. Ο κ. Π. Σκουρολιάκος, από την πλευρά του, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καθημερινή δημοτική διαχείριση, την υποστελέχωση των υπηρεσιών και φυσικά για τις πολιτιστικές δράσεις στην περιοχή μας, κυρίως, τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, λόγω και της επαγγελματικής ιδιότητάς του.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνάντηση του με τον κ. Θ. Ρούσση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, ο κ. Π. Σκουρολιάκος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ωρωπού για την πολύπλευρη ενημέρωση την οποία είχε αναφορικά με όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.
Ο βουλευτής ανανέωσε την επικοινωνία του με το Δήμαρχο Ωρωπού για την επομένη εβδομάδα, ενόψει του επικείμενου Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

 

Περισσότερα Δήμος Ωρωπού Facebook 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα