Επικυρώθηκε ο προϋπολογισμός του Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού

 

Επικυρωμένος επέστρεψε ο προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων χρήσης 2017, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού, καθώς εγκρίθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, γεγονός που σημαίνει ότι όλες οι πράξεις πληρούν κάθε νομιμότητα για την εφαρμογή του, απαλλαγμένος από κάθε ένσταση περί νομιμότητας και διαφάνειας. Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού αναφέρονται τα εξής!
«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως αποπροσανατολιστικές κινήσεις μελών της παράταξης του κ. Γιώργου Γιασημάκη περί νομιμότητας, εκφρασμένες από το μέλος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ανδρέα Μπαλόκα, πέφτουν στο κενό, καταφέρνοντας μόνο την καθυστέρηση, τον εμπαιγμό και την ταλαιπωρία των καταστηματαρχών με στόχο, απλώς, την παρακώλυση της διαδικασίας χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Να θυμίσουμε πως υπήρξε το μοναδικό μέλος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. το οποίο δεν ψήφησε τον προϋπολογισμό χρήσης 2017. Κατέθεσε δε ένσταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά του Λιμενικού Ταμείου. Κίνησε έτσι μια διαδικασία καθυστέρησης, η οποία στην ουσία οδήγησε στη μη ύπαρξη προϋπολογισμού, έστω και προσωρινά, προς εκτέλεση, αφού έπρεπε να γίνει έλεγχος, αφήνοντας το ΝΠΔΔ του Λιμενικού Ταμείου χωρίς χρήματα, και στερώντας του τη δυνατότητα να εκτελέσει ακόμα και βασικές ανάγκες και προμήθειες για τη λειτουργία του ή την ασφάλεια των υποδομών του.
Τη Δημοτική Αρχή δεν τη φοβίζει ο έλεγχος, όπως θέλουν να λένε, το αντίθετο μάλιστα, τον αναζητούμε για να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να στηρίζεται σε βάσιμα στοιχεία και όχι αντιπολιτευτικές ουτοπίες και ενστάσεις για να καθυστερούν τα πάντα και να μην γίνεται τίποτα.
Η αντιπολιτευτική δεινότητα της παράταξης των κυρίων της Δυναμικής Πολιτείας, εξαντλήθηκε για άλλη μια φορά στους τύπους και τις διαδικασίες, και αποδείχθηκε πως η μόνη επιδίωξή τους είναι μέσω καταγγελιών, ενστάσεων, και προσφυγών, να παρακωλύουν τεχνηέντως, την λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.
Έχουμε πια συνηθίσει την τακτική κωλυσιεργίας που ακολουθούν και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Κάθε πράξη της Δημοτικής Αρχής, μέσω των οργανωμένων υπηρεσιών της, θα πράττει τα δέοντα για να κατοχυρώνει κάθε δημοτική απόφαση, όλων των οργάνων της. Είναι ξεκάθαρο πως εάν δεν εφαρμόζεται η δημοτική νομολογία, καμία ενέργεια δεν προχωρά στο δαιδαλώδες γραφειοκρατικό σύστημα.
Και ο δικός μας σκοπός είναι να προχωράμε μπροστά.
Οι κινήσεις επιδίωξης παράλογων αγκυλώσεων, εμμονής καταγγελιών, και εξαντλητικών αναφορών πράξεων του παρελθόντος, ανήκουν σε άλλους, που βλέπουν την πρόοδο και μετά μανίας την πολεμούν. Δεν θα τους περάσει. Όσο θα διοικούμε εμείς, θα χαράσσουμε το μέλλον με γνώμονα την εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος των δημοτών μας».

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα