Δεκαήμερο Καθαρισμού Και Καλλωπισμού Του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους , συλλογικούς φορείς, σχολικές κοινότητες, εθελοντικές ομάδες, θα προβεί σε 10ήμερο καθαρισμό και καλλωπισμό του , από τις 04/04/21 έως και 14/04 /21, στο πλαίσιο της Πράσινη Δράσης του.
Ο Δήμος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια συντονισμού και υποστήριξης, για την υλοποίηση της πρώτης πράσινης δράσης, με τις παρακάτω ενέργειες και την ενεργή συμμετοχή όλων.
• Μάζεμα σκουπιδιών από διάφορα σημεία του Δήμου και αποκατάσταση αυτών με φύτεμα δέντρων (όπου είναι εφικτό) και τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης.
• Ενεργοποίηση διαδικασίας απόσυρσης για τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα στους Δημοσίους χώρους (δρόμους, πλατείες, πεζοδρόμια) και σύσταση για τους ιδιωτικούς ( οικόπεδα ).
• Ενημέρωση ιδιωτών για καθαρισμό των οικοπέδων τους από σκουπίδια, που αποτελούν εστίες ρύπανσης και μόλυνσης.
• Συνέχεια Δενδροφυτεύσεων σε Δημοσίους χώρους (δρόμους- πλατείες).
• Ασπρίσματα και καλλωπισμοί, στις γειτονιές του Δήμου.
• Δημιουργία και προβολή ειδικού σποτ για την ευαισθητοποίηση των δημοτών .
Ο Δήμος θα παρέχει σακούλες απορριμμάτων και γάντια για τις παραπάνω δράσεις, όπως μάζεμα σκουπιδιών από φαράγγια ,μονοπάτια , παράλιες, κ.τ.λ.
Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, για τη συμμετοχή τους στην εθελοντική δράση, μπορούν να επικοινωνούν με τους Εντεταλμένους Σύμβουλους κ Πέτρο Μαρινάκη (τηλ. επικ.6976860573) και κ Μανούσο Βουλγαράκη ( τηλ.επικ.6944666142).
Επίσης μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου στα τηλέφωνα: 2821340046 & 2821340048, email: kathariotita@platanias.gr

Πηγή Δήμος Πλατανιάς Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

[td_block_social_counter facebook="cityconnectnewsgreece" style="style6 td-social-boxed" open_in_new_window="y" f_counters_font_family="394" f_network_font_family="891" f_counters_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_network_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjExIiwicG9ydHJhaXQiOiI5In0=" counter_color="#ffffff" counter_color_h="#ffffff" network_color="#ffffff" network_color_h="#ffffff" tdc_css="eyJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjMwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsInBob25lIjp7Im1hcmdpbi1ib3R0b20iOiI0MCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3NjcsImFsbCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNDAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19" twitter="CityConnectgr" youtube="UCAw9690RMUGyhc0XY-L3vwg"]

Τελευταία Νέα