Χριστουγεννιάτικες Διαδικτυακές Δράσεις, του Δήμου Πλατανιά

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 πρώτες διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες δράσεις, του Δήμου Πλατανιά που απευθύνονται στα παιδιά.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ο καραγκιοζοπαίχτης Νίκος Μπλαζάκης και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου η ηθοποιός και σκηνοθέτης Βαλεντίνα Παδημητράκη, αφηγήθηκαν ιστορίες και παραμύθια σε παιδιά και παράλληλα συζήτησαν μαζί τους.

Την Κυριακή 27/12 συμμετείχε στην διαδικτυακή συνάντηση και ο Δήμαρχος Πλατανιά ο οποίος συνομίλησε και με την Βαλεντίνα Παπαδημητράκη, για την πρωτοβουλία των διαδικτυακών δράσεων ως μια συνέχεια των δράσεων που σταθερά διοργανώνει, τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πλατανιά.

Σημειώνουμε ότι οι δράσεις συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, στις 6 και μισή το απόγευμα. Το καθημερινό ραντεβού είναι στο site του Δήμου στην Διεύθυνση http://www.platanias.gr/christmas2020/και από εκεί συνδεόμαστε στην πλατφόρμα υλοποίησης των δράσεων.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει :

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020: «Έρχονται οι Γίγαντες» . Εκδήλωση –σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων -για τα Δικαιώματα του Παιδιού με προβολή ταινίας και συζήτηση.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020: Μικροί και μεγάλοι συναντούν την συγγραφέα Μαρινέλλα Βλαχάκη. Συζητούν αλλά και αλληλοεπιδρούν μαζί της, με αφορμή τα Χριστούγεννα και τις εορταστικές ημέρες.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020: Χριστουγεννιάτικη Κινηματογραφική Λέσχη για Παιδιά. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανιών, καλεί του μικρούς του φίλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, βλέποντας ταινίες μικρού μήκους που δημιούργησαν μαθητές από τα σχολεία της περιοχής.

Πηγή: Δήμος Πλατανιά

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα