Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Διήμερη Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Ν. Προποντίδας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Διήμερη Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Ν. Προποντίδας «Αλυσίδα Ζωής», που πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Μαΐου στα Ν. Μουδανιά. Περισσότεροι από 200 άνθρωποι προσήλθαν, για να αιμοδοτήσουν γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία αλλά και ελπίδα. Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα από την προσέλευση νέων αιμοδοτών αλλά και σταθερών, που θεωρούν καθήκον τους την προσφορά στον συνάνθρωπο. Στο πλευρό μας αυτή τη φορά και επιχειρήσεις, που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στέλνουν μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης.
Παράλληλα περίπου 40 άτομα κάτω των 45 ετών ενημερώθηκαν, εκδήλωσαν ενδιαφέρον και παρέλαβαν τον ειδικό φάκελο-αίτηση για να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Ευχαριστούμε θερμά:
• Τα Δημοτικά Σχολεία Ν. Μουδανιών για τη στήριξη.
• Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Παπανικολάου» για την άψογη συνεργασία.
• Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την πολύτιμη βοήθεια και διευκόλυνση της διαδικασίας.
• Την επιχείρηση “Fresco” που συμμετείχε στην αιμοδοσία με 10 εργαζομένους της και
• Όλες/όλους εσάς τους Εθελοντές Αιμοδότες, που προσήλθατε πρόθυμα είτε για να στηρίξετε τον συμπολίτη μας που νοσηλεύεται, είτε για να στηρίξετε την τράπεζα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στηρίζοντας και δημιουργώντας ισχυρές τράπεζες αίματος, κανείς συμπολίτης μας δεν θα μείνει αβοήθητος. Εξάλλου, είναι σημαντικό στα δύσκολα να μη νιώθεις μόνος σου!
Ας δημιουργήσουμε μία «Αλυσίδα Ζωής».
📩e-mail: alisidazois@nea-propontida.gr
☎Τηλ. Επικοινωνίας: 2373350233

 


Πηγή Δήμος Νέας Προποντίδας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα