Απάντηση Προέδρου της ΚΕΔΕ στην Επιστολή της ΠΟΕ-ΟΤΑ σχετικά με τον αποκλεισμό της από το Συνέδριο για το προσφυγικό στη Σάμο -Γ. Πατούλης: «Ο μόνος τρόπος για να κρατηθεί όρθια η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Χώρα είναι το αρραγές μέτωπο αιρετών και εργαζομένων»

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ περί εσκεμμένου αποκλεισμού του  εκπροσώπου της από τις εργασίες του θεματικού Συνεδρίου για το Προσφυγικό, ο Πρόεδρος της  ΚΕΔΕ με επιστολή του τονίζει  ότι «η ΚΕΔΕ υποστηρίζει με πράξεις τη θεσμική και συνεπή συνεργασία που έχει με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για όλα τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης».

Στην συνέχεια κάνει γνωστό ότι η προγραμματισμένη τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΠΟΕ ΟΤΑ μετατοπίστηκε για την επόμενη μέρα καθώς, το πρόγραμμα των ομιλιών και η πληθώρα των παρεμβάσεων που ακολούθησαν, σε συνδυασμό με την προγραμματισμένη συναυλία του Δήμου Σάμου για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Σάμου στις 21.30, είχαν ως αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η κατάθεση των απόψεων πολλών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος ο Γ. Πατούλης τονίζει ότι «με λύπη μας διαπιστώσαμε την επόμενη μέρα ότι δεν υπήρξε τοποθέτηση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, γεγονός που μας στεναχώρησε ιδιαιτέρως. Δεσμευόμαστε, από πλευράς μας, ότι στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ καθώς και σε άλλες πρωτοβουλίες μας, θα σας δοθεί η δυνατότητα τοποθέτησής σας.  Σε κάθε περίπτωση και συμφωνώντας απόλυτα με το σκέλος της ανακοίνωσης της ΠΟΕ – ΟΤΑ για τη σημαντική συνεισφορά των εργαζομένων στη προσπάθεια της Αυτοδιοίκησης να διαχειριστεί τις προσφυγικές ροές, επισημαίνουμε ότι ο μόνος τρόπος για να κρατηθεί όρθια η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το αρραγές μέτωπο αιρετών και εργαζομένων».

Επισυνάπτεται αναλυτικά η επιστολή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα