Ανοιχτή διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση για την «Κοινή στρατηγική για τη διατήρηση της Βιοποικιλότητας»

Την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση (public debate), για να συζητηθεί η «Κοινή στρατηγική για τη διατήρηση της Βιοποικιλότητας» με ενδιαφερομένους στο πλαίσιο του έργου “MOBILE BIODIVERSITY” του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία».

Το έργο “MOBILE BIODIVERSITY” υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 15% από εθνικούς πόρους των κρατών που συμμετέχουν σε αυτό.

Στο σχήμα συμμετέχουν εταίροι από τις δύο χώρες. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΕΣΝΑΣ (Επικεφαλής Εταίρος) – Βουλγαρία, το STUDENT MEDIA WORLD ASSOCIATION (SMWA) – Βουλγαρία, ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Ελλάδα και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) – Ελλάδα.

Στην ανοιχτή δημόσια διαβούλευση θα συμμετέχουν όσοι ενδιαφερόμενοι το επιθυμούν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Έργο και να συζητήσουν την «Κοινή στρατηγική για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας» πριν την τελική της διαμόρφωση.

Για τη συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση παρακαλούμε όπως εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDnoi7UMfvMMBFjW41RHfg8RavlOUdbyaSa5wDQLKVwGBdqA/viewform

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα