Λειτουργεί στο νέο κτίριο η Τοπική Μονάδα Υγείας Ωρωπού

Άνοιξε σήμερα, Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, τις πόρτες του για το κοινό, το ΠΕΔΥ Τοπικό Ιατρείο Ωρωπού στο νέο σύγχρονο, ανακαινισμένο κτίριο στην λεωφόρο Χαλκουτσίου.
Η Τοπική Μονάδα Υγείας, μεταστεγάστηκε από χθες υποδεχόμενη αρχικά, τα έκτακτα περιστατικά και από σήμερα εξυπηρετώντας όλα τα περιστατικά.
Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 7.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
Οι γιατροί που θα εξυπηρετούν το κοινό έχουν τις εξής ειδικότητες:
– 3 γιατροί Γενικής Ιατρικής, 1 Παθολόγος, 1 Πνευμονολόγος, 1 Γυναικολόγος, 1 Γενικός χειρουργός και 1 Παιδίατρος.
– Κάθε Τετάρτη θα υπάρχει Ορθοπεδικός
– Επίσης κάθε Τετάρτη, το πρωί θα πραγματοποιούνται αιμοληψίες.
Ο Δήμος Ωρωπού, θα είναι επικεφαλής και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για την αναβάθμιση των δομών υγείας του δήμου μας. Το απέδειξε έμπρακτα, με την παραχώρηση του συγκεκριμένου κτιρίου ιδιοκτησίας του.
Το κτίριο με προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση, ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε κατάλληλα με την ευγενική χορηγία του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως η πλέον σύγχρονη τοπική μονάδα υγείας στην περιοχή μας, με τον τεράστιο τουριστικό φόρτο των καλοκαιρινών μηνών.
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι είναι υποχρέωση της 1ης ΥΠΕ η μονάδα να στελεχωθεί άμεσα με όλες τις απαραίτητες ειδικότητες και να λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες.
Πρόκειται για μια απαίτηση και των δημοτών, οι οποίοι επιθυμούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης.

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα