Σε επίπεδα ρεκόρ και την περίοδο της Πρωτοχρονιάς η επισκεψιμότητα στην Ονειρούπολη

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου, από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, επέλεξαν τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας, την ονειρεμένη Ονειρούπολη, για να περάσουν τις τελευταίες στιγμές του 2017, καθώς και τις πρώτες του 2018, επισκεπτόμενοι την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων Δράμα. Η επισκεψιμότητα στο παραμυθένιο χωριό του Άη Βασίλη και την εορταστική περίοδο της Πρωτοχρονιάς, όπως άλλωστε συνέβη και την περίοδο των Χριστουγέννων, παρέμεινε συνεχώς μεγάλη, αγγίζοντας επίπεδα ρεκόρ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν τον παλιό χρόνο και να υποδεχτούν τον καινούργιο, σε έναν τόπο ο οποίος είναι αλληλένδετα συνδεδεμένος, με έναν τρόπο μαγικό, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή αυτών των ημερών, τον αγαπημένο Άη Βασίλη, ο οποίος είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων…

Η αλλαγή του χρόνου στην παραμυθένια Ονειρούπολη ήταν φαντασμαγορική, με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό, με δυνατές μουσικές, ατελείωτο χορό και τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να ξεφαντώνουν με τη ψυχή τους, υποδεχόμενοι το νέο χρόνο. Επί σκηνής όλα τα αγαπημένα ξωτικά της Ονειρούπολης, έτοιμα να ξεσηκώσουν το κοινό με τις σκανταλιές τους, αλλά και ο παλιός με τον καινούργιο χρόνο, σε ένα θεατρικό δρώμενο το οποίο προκάλεσε άφθονα λαμπερά χαμόγελα, καθώς οι δυο τους συναντήθηκαν, έχοντας όμως να αντιμετωπίσουν ένα μικρό… προβληματάκι. Ο παλιός χρόνος δεν θυμόταν πώς έφυγε ο προηγούμενος, ενώ ο καινούργιος δεν γνώριζε τη διαδικασία. Τελικά, χάρη στη συμβολή όλων η διαδικασία της αλλαγής πραγματοποιήθηκε κανονικά και το 2018 έλαβε τη σκυτάλη από το 2017, γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία όλους τους παριστάμενους. Στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Γιώργος Ψαρράς, με το Δήμαρχο να εκφράζει τις ευχές του για το νέο έτος, για ένα 2018 γεμάτο αγάπη, υγεία και ευτυχία!

Η παραμυθένια Ονειρούπολη συνεχίζει και το 2018 να υποδέχεται καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες και να προσφέρει ανεπανάληπτες μαγικές στιγμές! Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας φιλοξενούν το ανανεωμένο και παραμυθένιο θεματικό πάρκο της Ονειρούπολης, το μεγαλύτερο της Ελλάδας, και καλούν μικρούς και μεγάλους να κάνουν μια… δρασκελιά και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές στο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Για να συνεχιστεί η αφήγηση της πιο γλυκιάς και τρυφερής χριστουγεννιάτικης ιστορίας!

Πηγή: Δήμος Δράμας

 

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα