Ανάθεση στον Δήμο Νέας Προποντίδας η διοργάνωσης του ΙΓ’ Πανελληνίου Συνεδρίου Ναυτικών Μουσείων Ελλάδας το 2023.

Στο ΙΒ’ Πανελλήνιο Συνέδριο Ναυτικών Μουσείων Ελλάδας που διοργανώθηκε στις 12-13/6/2021 στην Άνδρο και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, πέραν των ψηφισμάτων που αποφασίστηκαν σε αυτό για την ανάπτυξη, βελτίωση και την ανάδειξη του ρόλου και της αποστολής των Ναυτικών Μουσείων της Ελλάδας, αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάθεση και η διοργάνωση του επόμενου Πανελληνίου Συνεδρίου των Ναυτικών Μουσείων να δοθεί στο Δήμο Νέας Προποντίδας & στο Ναυτικό Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων Ν Μουδανιών. Αυτό το γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη για τον Δήμο μας και το Μουσείο μας.

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας εκπροσωπήθηκε στο Συνέδριο από τον συνεργάτη του Δημάρχου Αθανασάρα Φίλιππο, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος για τη διεκδίκηση και ανάληψη της διοργάνωσης του ΙΓ Συνεδρίου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το επόμενο ΙΓ Συνέδριο θα διοργανωθεί στις 9-10-11 Ιουνίου 2023 στα Νέα Μουδανιά. Μέσα από το Συνέδριο ο Δήμος μας θα προβάλει και θα αναδείξει το Ναυτικό Μουσείο μας πανελλαδικά & διεθνώς, τη ναυτική παράδοση και ιστορία της περιοχής μας & της Χαλκιδικής και φυσικά τις δυνατότητες και ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας, με τη διοργάνωση κορυφαίων διοργανώσεων σαν αυτή, στην έδρα του Δήμου μας.

Σύντομα θα ληφθούν αποφάσεις για την διοργάνωση αυτή και την ετοιμασία από πλευράς Δήμου και θα ενημερώσουμε σχετικά τους φορείς, πολίτες και την τοπική κοινωνία για την ανάπτυξη των πρωτοβουλιών μας και τον οδικό χάρτη προς ένα πετυχημένο ΙΓ’ Πανελλήνιο Συνέδριο.



The post Ανάθεση στον Δήμο μας της διοργάνωσης του ΙΓ’ Πανελληνίου Συνεδρίου Ναυτικών Μουσείων Ελλάδας το 2023. appeared first on Δήμος Νέας Προποντίδας.


Πηγή Δήμος Νέας Προποντίδας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα