Δήμος Νέας Προποντίδας: Νέα απόφαση ένταξης έργου στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα εντάxθηκε στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” το έργο: “Ωρίμανση, Ανέγερση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Νέας Προποντίδας & Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EEEEK)”, προϋπολογισμού 322.357,54 € και αφορά αρχικά στη Μελέτη, με ταυτόχρονη όμως δέσμευση χρηματοδότησης για την ανέγερσή του.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την εξέλιξη. Ένα ακόμη σχολείο, για τα παιδιά της καρδιάς όλων μας, προχωρά κι αυτό μας γεμίζει χαρά. Τα παιδιά αυτά αξίζουν το καλύτερο και στον Δήμο μας κάνουμε ό,τι μπορούμε, για την αποτροπή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, καθώς και για την ανάπτυξη δεξιοτήτων αλλά και απόκτησης γνώσεων.

Η απόφαση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί, όπως προβλέπεται και στη συγκεκριμένη πρόσκληση, “δεσμεύεται” ταυτόχρονα και η χρηματοδότηση για την ανέγερσή του. Σε πρώτη φάση λοιπόν ετοιμάζουμε τη μελέτη κι εξασφαλίσουμε αδειοδοτήσεις, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο επόμενο στάδιο, που είναι η κατασκευή του σχολείου” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

The post Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο μας- Νέα απόφαση ένταξης έργου στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” appeared first on Δήμος Νέας Προποντίδας.


Πηγή Δήμος Νέας Προποντίδας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα