Αγώνας μπάσκετ με …νικητή την αλληλεγγύη στην Ελευθερούπολη

Το μήνυμα «Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι» ήταν ο μεγάλος νικητής του φιλικού αγώνα μπάσκετ  ανάμεσα στην ομάδα του 3ου Δ.Σ Ελευθερούπολης και την ομάδα του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης που διοργάνωσαν από κοινού, με την αρωγή της ΚΕΔΗΠ, σήμερα το πρωί, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ελευθερούπολης.

Οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν, ενίσχυσαν το πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού στη διαφορετικότητα. Οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι από τη συγκεκριμένη δράση, καθώς μέσα από τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα, κατανόησαν όχι μόνο τους κανόνες τους παιχνιδιού αλλά, κυρίως, την αξία της αποδοχής όλων των μελών της ομάδας ως διαφορετικών και ταυτόχρονα ισάξιων.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, αφού συνεχάρη τον διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείο, Στέργιο Κεχαγιά και τον διευθυντή του ΘΧΠ, Σταύρο Γιαννουλίδη για την άψογη διοργάνωση, μαθητές, παίκτες, εκπαιδευτικούς και εργαζομένους του ΘΧΠ Ελευθερούπολη, τόνισε τη σημασία της ισοτιμίας, της  κοινωνικής προστασίας και δικαιοσύνης για όλους, καθώς και της κοινής προσπάθειας αντίστασης απέναντι στις προκαταλήψεις, τις διακρίσεις και τις κάθε είδους και μορφής διαχωριστικές γραμμές».

Στον αγώνα το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ, Αποστολία Δημητρακούδη, ο αντιδήμαρχος, Κοσμάς Κορωνιός και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Γιώργος Καλλινικίδης.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα