𝝚𝝘𝝟𝝦𝝞𝝨𝝜 𝝬𝝦𝝜𝝡𝝖𝝩𝝤𝝙𝝤𝝩𝝜𝝨𝝜𝝨 𝝩𝝜𝝨 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝬𝝞𝝨𝝜𝝨 𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝖𝝨 𝝩𝝮𝝢 𝝟𝝚𝝢𝝩𝝦𝝮𝝢 𝝜𝝡𝝚𝝦𝝜𝝨𝝞𝝖𝝨 𝝫𝝦𝝤𝝢𝝩𝝞𝝙𝝖𝝨 𝝜𝝠𝝞𝝟𝝞𝝮𝝡𝝚𝝢𝝮𝝢 (𝝟.𝝜.𝝫.𝝜.) 𝝨𝝞𝝖𝝩𝝞𝝨𝝩𝝖𝝨, 𝝩𝝨𝝤𝝩𝝪𝝠𝝞𝝤𝝪 𝝟𝝖𝝞 𝝥𝝚𝝢𝝩𝝖𝝠𝝤𝝫𝝤𝝪

𝝚𝝘𝝟𝝦𝝞𝝨𝝜 𝝬𝝦𝝜𝝡𝝖𝝩𝝤𝝙𝝤𝝩𝝜𝝨𝝜𝝨 𝝩𝝜𝝨 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝬𝝞𝝨𝝜𝝨 𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝖𝝨 𝝩𝝮𝝢 𝝟𝝚𝝢𝝩𝝦𝝮𝝢 𝝜𝝡𝝚𝝦𝝜𝝨𝝞𝝖𝝨 𝝫𝝦𝝤𝝢𝝩𝝞𝝙𝝖𝝨 𝝜𝝠𝝞𝝟𝝞𝝮𝝡𝝚𝝢𝝮𝝢(𝝟.𝝜.𝝫.𝝜.)𝝨𝝞𝝖𝝩𝝞𝝨𝝩𝝖𝝨, 𝝩𝝨𝝤𝝩𝝪𝝠𝝞𝝤𝝪 𝝟𝝖𝝞 𝝥𝝚𝝢𝝩𝝖𝝠𝝤𝝫𝝤𝝪 𝝚𝝮𝝨 𝟯𝟭/𝟭𝟮/𝟮𝟬𝟮𝟱, 𝝨𝝪𝝢𝝤𝝠𝝞𝝟𝝤𝝪 𝝥𝝦𝝤Ϋ𝝥𝝤𝝠𝝤𝝘𝝞𝝨𝝡𝝤𝝪 𝟭.𝟳𝟰𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝝚𝝪𝝦𝝮.
Ο Δήμος Βοΐου εξασφάλισε με την ένταξη την συνέχιση λειτουργίας των Κ.Η.Φ.Η. σε Σιάτιστα, Τσοτύλι και Πεντάλοφο, έως 31/12/2025, όπου εξυπηρετούνται 100 ωφελούμενοι.
Συγκεκριμένα εντάχτηκαν:
– Η συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Σιάτιστας, προϋπολογισμού 636.907,88€
– Η συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Τσοτυλίου, προϋπολογισμού 560.273,16€
– Η συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Πενταλόφου, προϋπολογισμού 542.823,03€
Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2021-2027».
Βασική αρμοδιότητα των Κ.Η.Φ.Η. είναι η παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κλπ), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον που τα φροντίζει, εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των μελών της οικογένειας.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, με κοινωνική ευαισθησία, να εξασφαλίσει την παροχή υπηρεσιών υψηλού επίπεδου σε ευαίσθητες ομάδες ηλικιωμένων.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα