𝝚𝝥𝝞𝝨𝝟𝝚𝝭𝝜 𝝩𝝜𝝨 𝝙𝝤𝝡𝝜𝝨 𝝖𝝨𝝪𝝢𝝤𝝙𝝚𝝪𝝩𝝮𝝢 𝝖𝝢𝝜𝝠𝝞𝝟𝝮𝝢 𝝥𝝦𝝤𝝨𝝫𝝪𝝘𝝮𝝢 𝝥𝝚𝝢𝝩𝝖𝝠𝝤𝝫𝝤𝝪 𝝨𝝩𝝤 𝝟𝝚𝝢𝝩𝝦𝝤 𝝫𝝞𝝠𝝤𝝣𝝚𝝢𝝞𝝖𝝨 𝝖𝝨𝝪𝝢𝝤𝝙𝝚𝝪𝝩𝝮𝝢 𝝖𝝢𝝜𝝠𝝞𝝟𝝮𝝢 𝝟𝝖𝝠𝝖𝝗𝝦𝝪𝝩𝝮𝝢 𝝩𝝤𝝪 𝝚𝝠𝝠𝝜𝝢𝝞𝝟𝝤𝝪 𝝚𝝦𝝪𝝝𝝦𝝤𝝪 𝝨𝝩𝝖𝝪𝝦𝝤𝝪

Η Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου επισκέφτηκε στις 1&2 Δεκεμβρίου 2023 τα Καλάβρυτα και συναντήθηκε με το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Καλαβρύτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Σε αυτό το διήμερο επίσκεψής μας τα ωφελούμενα παιδιά της Δομής Πενταλόφου ήρθαν σε επαφή και γνωρίστηκαν με τα ωφελούμενα παιδιά της Δομής Καλαβρύτων. Ήταν μια ευχάριστη και συγκινητική στιγμή, μιας και πολλά παιδιά προέρχονται από την ίδια χώρα καταγωγή. Μέσα σε ένα ελεύθερο πλαίσιο μπόρεσαν να ανταλλάξουν εικόνες που έχουν αποκομίσει, εμπειρίες, μίλησαν για το παρόν και το μέλλον τους και αλληλεπιδράσανε ακόμα και μέσω των χειροποίητων έργων που έχουν δημιουργήσει και οι δυο δομές. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση με ανοιχτό διάλογο στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων με θέμα «Έργο, προκλήσεις και Προβληματισμοί» από τα Κέντρα Φιλοξενίας δύο Ορεινών Δήμων.
Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και ο Πρωτοπρεσβύτερος της Μητρόπολης Καλαβρύτων, η οποία μας φιλοξένησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις κατασκήνωσης που διαθέτει.
“Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Δήμο Καλαβρύτων και την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας για τη φιλοξενία, τη συνεργασία, τη συζήτηση και την αγάπη τους όπως και τον Γενικό Γραμματέα Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας κ. Μοσκώφ Ηρακλή για τον χαιρετισμό του την ημέρα της εκδήλωσης και για την καθόλα στήριξή της Δομής μας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα