Tο Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ διοργάνωσε με επιτυχία το Τελικό Συνέδριο του  προγράμματος «FLOREO»

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, το ΔΕΠΑΝ, Δίκτυο Πόλεων διοργάνωσε με επιτυχία το Τελικό Συνέδριο του  προγράμματος «FLOREO» “Innovative business information and support services for  young entrepreneurs in herbs production and eco-tourism” στο χώρο της HELEXPO, στο περίπτερο 6 του Εκθεσιακού Χώρου 17.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το ρόλο των εταίρων του έργου και τη συμβολή των εκπαιδευτών στους νέους επιχειρηματίες και τις συνεργασίες με στόχο να εξασφαλισθεί μεγαλύτερος αντίκτυπος όχι μόνο στις εμπλεκόμενες περιοχές, αλλά και σε άλλες περιοχές και των δύο χωρών.

Πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις όλων των εταίρων και των συνεργατών, επίδειξη καλών τοπικών πρακτικών για τα βότανα και την ανάπτυξη του οικοτουρισμού, επίσης τις δυνατότητες υποστήριξης νέων επιχειρηματιών μέσω του γραφείου επιχειρηματικότητας στο Τρίγκραντ της Βουλγαρίας.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν με ενθουσιασμό τα αποτελέσματα της διαδικασίας προσομοίωσης και των δύο χωρών, τις παρουσιάσεις και αντάλλαξαν με τους παρεβρισκόμενους αρκετές ιδέες για το μέλλον καθώς και τη δέσμευση για την επέκταση του έργου, σε δεύτερη φάση, προκειμένου να δημιουργηθεί παρόμοιο Πάρκο όπως αυτό στο Trigrad και στην Ελλάδα. Αυτό μπορεί να παρακινήσει περισσότερους νέους στο μέλλον να εμπλακούν στον οικολογικό τουρισμό με βότανα και προϊόντα που παράγονται από αυτά

Στο τέλος της ομιλίας της η εκπρόσωπος του ΔΕΠΑΝ ευχαρίστησε όλους όσους παρακολούθησαν την Εκδήλωση, τους προσκάλεσε να παραλάβουν τα αναμνηστικά βότανα και να δοκιμάσουν τις δημιουργίες λεμονάδα και μπύρα από βότανα της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (https://floreo-gr-bg.eu/ ) και επικοινωνήστε στο info@depan.gr  .

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα