ΔΕΠΑΝ: Πρόσκληση στο πρόγραμμα “FLOREO”, εγκαταστάσεις HELEXPO 22 Ιουνίου

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, το ΔΕΠΑΝ, Δίκτυο Πόλεων διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου με τίτλο “ InnovativeBusiness Information and Support services for youngentrepreneurs in Herbsproduction and Eco-Tourism” με ακρωνύμιο “FLOREO”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Περίπτερο 15, στο χώρο της HELEXPO στις 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ.

Κύριος στόχος του Έργου είναι η δημιουργία ενός επιχειρηματικού δικτύου στη διασυνοριακή περιοχή που θα σχεδιάσει και θα εφαρμόσει ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο με στόχο την προώθηση της επιχειρηματικής κουλτούρας και τη δημιουργία συνθηκών για την κινητοποίηση των νέων για επιχειρηματική δραστηριότητα στη διασυνοριακή περιοχή.

Θα συμβάλει επίσης στη βελτίωση των παραγόντων που επηρεάζουν την επιχειρηματική επιτυχία, εξασφαλίζοντας έτσι μακροπρόθεσμα ευνοϊκά αποτελέσματα των επιχειρήσεων που επικεντρώνονται στην αγροδιατροφή και τον οικοτουρισμό, που αποτελούν και οι δύο στρατηγικούς τομείς για την περιφερειακή οικονομία στην αγροτική διασυνοριακή περιοχή.

Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται απο to ΔΕΠΑΝ, το Συνεταιρισμό ZDRAVETS και το Cluster Varna Business Consult από τη Βουλγαρία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας (https://floreo-gr-bg.eu/) και

https://depan.gr/floreo/

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα