Δήμος Σιντικής: Ελπιδοφόρο επενδυτικό σχέδιο για τα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Ένα τεραστίων διαστάσεων επενδυτικό πλάνο πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που θα αλλάξει ριζικά τα Λουτρά Σιδηροκάστρου και τη γύρω περιοχή, παρουσίασε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 στον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτυσίδη και στον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Σιδηροκάστρου Παναγιώτη Σαββίδη ο εκπρόσωπος της εταιρείας με έδρα τη Γερμανία «COHNEN IMMOBILIEN” κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Πρόκειται για μεγαλοεπιχειρηματία από τη Γερμανία, ο οποίος κατάγεται από το Καπνόφυτο και για το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου επενδυτή είχε ενημερωθεί σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο Σιντικής.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Σιντικής και Πρόεδρος της ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ Φώτης Δομουχτσίδης ξεκαθάρισε ότι η Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση της ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ είναι θετικές σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, που θα βελτιώσει τις υποδομές και θα αυξήσει αισθητά την επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση γνωριμίας έγινε το πρώτο βήμα, ώστε οι Ιαματικές Πηγές Σιδηροκάστρου να μετατραπούν σε πηγές με διεθνή πρότυπα και ακόμη μεγαλύτερο πόλο έλξης τουριστών.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα