Τελείωσαν οι εργασίες στον ποταμό Μπίστριτζα του Προμαχώνα. «Ευχαριστώ» του Δήμου Σιντικής στην Αντιπεριφέρεια Σερρών για τη διαρκή συνεργασία

Ολοκληρώθηκαν οι αντιπλημμυρικές εργασίες καθαρισμού του ποταμού Μπίστριτζα στον Προμαχώνα Σερρών. Η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Σιντικής και της Αντιπεριφέρειας Σερρών, έφεραν την άμεση ανταπόκριση και την αποτελεσματική παρέμβαση των μηχανημάτων της Περιφέρειας.

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και την Δημοτική Σύμβουλο Ροδή Σουλτάνα για το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν και προέκυψε αυτό το αγαστό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη παρέμβαση στον ποταμό Μπίστριτζα και οι εργασίες που ακολούθησαν θεωρούνται βαρύνουσας σημασίας καθώς για παραπάνω από 30 έτη είχε να πραγματοποιηθεί κάποια ανάλογη μαζική και στοχευμένη παρέμβαση με εργασίες πέριξ και εντός του ποταμού.  Πραγματοποιήθηκε ένα σύνολο εργασιών όπως η ενίσχυση αναχωμάτων, δημιουργία νέων σε σημεία υψηλού κινδύνου, καθαρισμός της κοίτης, καθαρισμός πέριξ της κοίτης στο βαθμό που αυτό ήταν δυνατό για την ομαλή και ελεύθερη διέλευση του νερού και γενικότερα χωματουργικές εργασίες.

Πηγή: Δήμος Σιντικής

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα