Κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλως κ.κ. Χρυσόστομος, βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης καθώς και πλήθος μελών.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με χαρά τον κ. Αναστασιάδη με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για υγεία, δύναμη και καλή χρονιά, με τον δήμαρχο να τονίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, τονίζοντας ότι πρώτιστο μέλημα είναι η ικανοποίηση των μελών, ενώ επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η Δημοτική Αρχή είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρότασή τους, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των παροχών.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Τάσος Μεταξάς, ο αντιδήμαρχος, Κων/νος Τσάκαλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Καλλινικίδης, υπάλληλοι και μέλη του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Φροντίδα & Προσχολική Αγωγή Δήμου Παγγαίου» της δομής « Βοήθεια στο Σπίτι» Ελευθερούπολης και του «Κέντρου Κοινότητας» του Δήμου.

Καπη πίτα 4 καπή πιτα 1  καπή πιτα 3

καπή πιτα 2

 

Πηγή Δήμος Παγγαίου Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα