Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Παγγαίου για το 2019

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερούπολεως, κ. Χρυσόστομος ,πλαισιωμένος από εκπροσώπους του κλήρου, παρουσία του δημάρχου Παγγαίου, Φιλίππου Αναστασιάδη, του γενικού γραμματέα του δήμου, αντιδημάρχων, πλήθους δημοτικών και τοπικών συμβούλων, προέδρων και μελών Δ.Σ Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων καθώς και εργαζομένων του δήμου.

Ο κ. Αναστασιάδης, καταρχήν, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων του Δήμου. Αναφέρθηκε αφενός, στα προβλήματα που ανέκυψαν στο πλαίσιο των εν γένει νομοθετικών αλλαγών , αφετέρου στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τους εργαζόμενους, χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Τόνισε επίσης, ότι υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης στον Δήμο Παγγαίου, αναφερόμενος σε πλήθος έργων και μελετών και διαβεβαίωσε, ότι η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του προαναφερόμενου στόχου. Παράλληλα επεσήμανε, με έμφαση, ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να προωθεί τη διαφάνεια και να επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα κακοδιαχείρισης και σε οποιαδήποτε νοοτροπία θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσλειτουργία και κακή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος κάλεσε όλους τους εργαζόμενους του δήμου να συμβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους στην υλοποίηση του προγράμματος της Δημοτικής Αρχής καθώς και στην επίτευξη κοινών στόχων και προσδοκιών.

Πηγή Δήμος Παγγαίου Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα