Πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας

Η επίλυση του πολύ σημαντικού προβλήματος της μη ύπαρξης επίγειου ψηφιακού σήματος σε πολλούς οικισμούς του Δήμου Παγγαίου οδεύει προς την οριστική λύση του.

Η Δημοτική Αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της και με συντονισμένες ενέργειες προχώρησε σε επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Στις επαφές αυτές κατέστησε σαφές σε όλους το μέγεθος του προβλήματος που ταλανίζει χιλιάδες συμπολίτες μας. Σε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Γεώργιο Φλωρέντη, έλαβε υπόσχεση για οριστική επίλυση του προβλήματος, υπόσχεση, η οποία υλοποιείται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την οριστική λύση του προβλήματος πραγματοποιούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Με τη δράση αυτή επιτυγχάνεται η πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας δωρεάν. Οι περιοχές – οικισμοί του Δήμου Παγγαίου που εντάσσονται στη δράση αυτή είναι: οι Αντιφίλιπποι, το Κοκκινόχωμα, η Παναγία (Ακροβούνι), η Εξοχή, το Χρυσόκαστρο, η Νέα Ηρακλείτσα, η Αποβάθρα Ελευθερών, τα Λουτρά Ελευθερών, ο Ακροπόταμος, η Βρύση Ορφανού, το Ορφάνι, η Παραλία Οφρυνίου, τα Δωμάτια ο Καραβαγγέλης, η Μέλισσα, το Μελισσοκομείο, η Μεσιά, η Μεσορόπη, η Μουσθένη, ο Πλατανότοπος, το Πυργοχώρι και το Σιδηροχώρι.

Καλούνται όλοι οι δημότες των παραπάνω οικισμών, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και τα δικαιολογητικά που θα τη συνοδεύουν το αργότερο μέχρι 19 Μαρτίου 2019.

Για πληροφορίες αλλά και για την κατάθεση των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων (Ελευθερούπολης, Ελευθερών, Ορφανού και Πιερέων), στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παγγαίου (κ. Σάββα Γαβριηλίδη, τηλ. επικοινωνίας: 2592350053) και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimospaggaiou.gr .

 Ακολουθούν τα δικαιολογητικά των δικαιούχων του έργου:

Δικαιολογητικά_Δικαιούχων_του_Έργου.docx

 

 

Πηγή Δήμος Παγγαίου Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα