Η Δ.Ε.Π.ΑΝ στην Απονομή του τίτλου “Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού” για το 2019 στον Δήμο Παγγαίου

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες, η τελετή απονομής του τίτλου της “Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού” για το 2019 στον Δήμο Παγγαίου. Η διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και το Δήμο Παγγαίου που αναπτύσσει μια υποδειγματική αθλητική πολιτική με σύγχρονες εγκαταστάσεις, σπουδαία προγράμματα και πολλές δραστηριότητες. 

Στην αποστολή συμμετείχε και το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη – Δ.Ε.Π.ΑΝ. όπου από την αρχή της υποψηφιότητας του Δήμου στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Οργανισμού ACES EUROPE, παρείχε την πλήρη υποστήριξη του. Αξιοποιώντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των στελεχών του, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και τα στελέχη του Δήμου, προχώρησε στον σχεδιασμό και την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας σύμφωνα με τον Κανονισμό που διέπει τη διαδικασία επιλογής, καθώς και στην υποστήριξη του φακέλου κατά την διαδικασία της αξιολόγησης της υποψηφιότητας που έγινε από τετραμελής επιτροπή της ACES EUROPE στον Δήμο Παγγαίου.

Τη διάκριση παρέλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, που είχε στο πλευρό του, μεταξύ άλλων, τον απόγονο του μεγάλου ευεργέτη της Ελευθερούπολης Βασίλη Παπαχρηστίδη, τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη, τον Αρχιμ. π. Απόστολο Καβαλιώτη, τον πρώην δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή και το γενικό Διευθυντή του «Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη – Δ.Ε.Π.ΑΝ.» Βασίλη Κουτσιώρη.

Η διάκριση αυτή ουσιαστικά δικαιώνει την εξωστρέφεια που αναπτύσσει ο Δήμος Παγγαίου, αλλά και την άοκνη προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του τόπου. Για τον Δήμο Παγγαίου, η 1η Ιανουαρίου 2019 σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας όμορφης χρονιάς, με πολλές προκλήσεις, γεμάτη από υψηλού επιπέδου αθλητικές δράσεις, που θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Θα είναι μια ευκαιρία για τους αθλητές μας να λάβουν μέρος σε πανελλήνιες και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, και παράλληλα ευκαιρία για τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν αγώνες και εκδηλώσεις. Τέλος, θα είναι ευκαιρία για την ενίσχυση των αθλητικών μας υποδομών, αλλά και για τον Δήμο μας να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει πλήθος αθλητών και επισκεπτών.

ΔΤ Νο1 02 ΔΤ Νο2

Πηγή Δήμος Παγγαίου Website

Δ.Ε.Π.ΑΝ

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα