Ενημέρωση Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής για το έργο της Αναπτυξιακής Καβάλας

Ο Γενικός Γραμματέας  Αγροτικής Πολιτικής Χαράλαμπος  Κασίμης βρέθηκε στην Καβάλα προκειμένου να συμμετάσχει στην επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος αλιείας και θάλασσας. 

Χθες το μεσημέρι ο κ. Κασίμης επισκέφθηκε τα γραφεία της Αναπτυξιακής Καβάλας όπου τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Παγγαίου και πρόεδρος της ΑΝΚΑ Φίλιππος Αναστασιάδης, ο διευθυντής της εταιρείας Μιχάλης Σκορδάς και άλλα στελέχη της. Η συζήτηση ήταν γενικού ενδιαφέροντος σχετικά με το πρόγραμμα αλιείας και θάλασσας, τις εγκεκριμένες προτάσεις της ΑΝΚΑ και το έργο που αυτή έχει μπροστά της.

Όπως οι τοπικοί φορείς και οι τοπικοί επιχειρηματίες, έτσι και ο κ. Κασίμης εμπιστεύεται τη δουλειά που κάνει η Αναπτυξιακή Καβάλας, μια από τις παλιότερες αναπτυξιακές εταιρείες σε ανάλογα προγράμματα. Ο  κ. Κασίμη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να επισκέπτομαι την Αναπτυξιακή Καβάλας με την οποία έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες της χώρας. Με την ευκαιρία του νέου προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης και τη δυνατότητα που δόθηκε μέσα από το πρόγραμμα της πολυταμειακής προσέγγισης στα ζητήματα τοπικής ανάπτυξης, πιστεύω ότι η ΑΝΚΑ θα υλοποιήσει με επιτυχία το πρόγραμμα της αλιείας και το πρόγραμμα της αγροτικής ανάπτυξης, εις όφελος της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας.

Στόχος είναι να συμβάλουμε αφενός στην αποκέντρωση της οικονομικής ανάπτυξης και αφετέρου στην ολοκληρωμένη προσέγγιση της τοπικής ανάπτυξης. Από τη μέχρι σήμερα εμπειρία μου στην υλοποίηση προγραμμάτων, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη Αναπτυξιακή έχει τη γνώση και το όραμα να επιτύχει προς αυτή την κατεύθυνση της υλοποιήσεως δηλαδή των δύο προγραμμάτων».

Πηγή Δήμος Παγγαίου Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα