Η κατασκηνωτική περιόδος για τα παιδιά των αστυνομικών της Β. Ελλάδος

 Την Δευτέρα  21/8/2017 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά των αστυνομικών της Β. Ελλάδος στις dημοτικές κατασκηνώσεις της Νέα Περάμου  Καβάλας.

Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη (περίπου 330 παιδιά) και άριστα οργανωμένη. Στις 19.00 πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον πατήρ Ιερώνυμο της Νέας Περάμου στον οποίο παρευρέθησαν, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Αν. Μακεδονίας – Θράκης κ. Μενεξίδης, ο Αστυνομικός Υποδ/ντης  Καβάλας κ. Σιμούδης, η τοπική διοίκηση του αστυνομικού τμήματος Νέας Περάμου Α/Α’ Τσακίρης Αλέξανδρος,  ο πρόεδρος της κατασκήνωσης κ. Μεταξάς Τάσος, η διαχειρίστρια της κατασκήνωσης κ. Ηλιάδου Κων/νας, από το σωματείο παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Χασεκίδης Δημ., ο Γενικός Γραμματέας κος Τσομπάνης Αν. και ο Β΄Αντιπρόεδρος κος Νάκου Στ. και την ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ εκπροσώπησε ο  Α΄ Αντιπρόεδρος κος Μουστακίδης Ισαάκ.

 Αξίζει να σημειωθεί  ότι το Ίδρυμα Εξοχών ΕΛ.ΑΣ. κάλυψε οικονομικά τα 300 παιδιά των αστυνομικών της Β. Ελλάδος και τα πλεονάζοντα 30 θα καλυφθούν μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. από την Ένωση μας εφόσον χρειαστεί σε συνεννόηση με το Δήμο Παγγαίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:  «Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι με ενέργειες του Δημάρχου Παγγαίου κ. Αναστασιάδη, αλλά και την προσωπική μέριμνα του προέδρου της κατασκήνωσης κ. Μεταξά Τάσου και της διαχειρίστριας της κατασκήνωσης κ. Ηλιάδου Κων/νας, οι υποδομές της κατασκήνωσης είναι σε εξαιρετική κατάσταση πράγμα το οποίο έγινε αντιληπτό από όλους τους παρευρισκομένους με πολύ θετικά σχόλια. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μικροί κατασκηνωτές θα αποκομίσουν θετικές εμπειρίες σε ένα πολύ ευχάριστο και προσεγμένο περιβάλλον».

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα