500.000€ στον Δήμο Καστοριάς από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για υποδομές με στόχο τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας –και του Δήμου Καστοριάς, για την υλοποίηση του έργου «Υποδομές για την  Στήριξη της Επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Καστοριάς».

Τη Σύμβαση, ύψους 500.000€, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος και ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης (11) Γιάννης Κορεντσίδης | Facebook

Το Έργο, πηγή χρηματοδότησης του οποίου είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε 19 σημεία, 12 δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Καστοριάς, που είναι κτηνοτροφικές περιοχές για να εξυπηρετηθούν ανάγκες του πρωτογενούς τομέα, όπως επίσης και παρεμβάσεις στο χώρο στάθμευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου.

Οι εργασίες αναμένεται να δημοπρατηθούν τον Αύγουστο με χρονικό περιθώριο υλοποίησης τους τρεις περίπου μήνες, δίνοντας μία «ανάσα» στην τοπική οικονομία.

The post 500.000€ στον Δήμο Καστοριάς από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για υποδομές με στόχο τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας appeared first on Δήμος Καστοριάς.

Πηγή Δήμος Καστοριάς Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα