Στην τηλεδιάσκεψη για τις εκδηλώσεις «Ελλάδα 2021» συμμετείχε ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας

Σε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε την Παρασκευή 23/10/2020 η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», στην οποία μετείχαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, η πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη  πήρε μέρος κι ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας μεταξύ των 114 δημάρχων από όλη την Ελλάδα.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης ήταν τα έργα με αναπτυξιακό πρόσημο που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» με το Υπουργείο Εσωτερικών και τους Δήμους όλης της Ελλάδας, ενόψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821 και τα οποία θα αποτελέσουν υποσύνολο των συνολικών έργων που θα ενταχθούν στο εμβληματικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός, για το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων που έχουν υποβάλλει οι Δήμοι και θα καλυφθεί με ειδική πρόσκληση μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», πρόκειται να διατεθεί το ποσό των 50 εκ. ευρώ.

Ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στους Δημάρχους της χώρας, τους κάλεσε να κάνουν τις δικές τους «μικρές επαναστάσεις», υποδεικνύοντας ποιες είναι οι προτεραιότητές τους, οι οποίες στη συνέχεια και θα χρηματοδοτηθούν. Ζήτησε από όλους τους Δήμους να μην καθυστερήσουν την υποβολή προτάσεων, γιατί όπως ανέφερε είναι μία μοναδική χρηματοδοτική ευκαιρία για να αλλάξουν τις όψεις των Δήμων τους, των πόλεών τους, των χωριών τους, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που δίνεται μέσα από την διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων.

IMG_6970ΕΛΛΑΔΑ 2021

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα