Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης στο γήπεδο του Αγίου Θωμά

Η δημοτική αρχή ολοκλήρωσε και παρέδωσε στους συμπολίτες της το έργο “Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα” στο γήπεδο του Αγίου Θωμά.

Η αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Αγίου Θωμά περιλάμβανε την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, μετά την αποξήλωση του παλαιού. Ο  νέος χλοοτάπητας είναι άριστης ποιότητας και πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές, καθώς συνοδεύεται κι από έγγραφο παροχής εγγύησης το ελάχιστον για οκτώ (8) έτη από τον κατασκευαστή.

Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα είχε κριθεί απαραίτητη γιατί ο παλιός χλοοτάπητας βρισκόταν σε υποβαθμισμένη κατάσταση λόγω παλαιότητας, εντατικής χρήσης και ελλιπούς συντήρησης τα τελευταία 15 έτη καθώς παρουσίαζε αυξημένη ολισθηρότητα και ελλόχευε πολλούς κινδύνους για τραυματισμούς και πρόκληση προβλημάτων στις αρθρώσεις και τους μυς αθλητών και αθλουμένων.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 240.151,05 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και η χρηματοδότησή  του προήλθε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι “Η Δημοτική αρχή συνεχίζει να υλοποιεί έργα αναβάθμισης αγωνιστικών – αθλητικών χώρων στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου της για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. Με το συγκεκριμένο έργο, το γήπεδο του Αγίου Θωμά αναβαθμίστηκε και μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες αθλητών και αθλουμένων, τόσο από πλευράς άνεσης όσο και από πλευράς ασφάλειας.”

IMG_6659ΔΤ- ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓ. ΘΩΜΑ

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα