Στην πρώτη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας

Παρών ήταν ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας στην πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας για το 2020, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στο Καρπενήσι.

Τη διευρυμένη σύνθεση του σώματος, παλιούς και νέους αυτοδιοικητικούς, που ενώθηκαν ξανά κάτω από ένα κοινό στόχο: Την υπηρεσία του Πολίτη, υποδέχθηκε ο νεοεκλεγέντας Πρόεδρος και Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης.

Τη συνεδρίαση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός κι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στην συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός δράσεων του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας 2014-2019 και η παράδοση – παραλαβή μεταξύ απερχόμενου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η ανακήρυξη του απερχόμενου Προέδρου της ΠΕΔ και τέως Δημάρχου Ορχομενού Λουκά Υπερήφανου, ως επίτιμου Προέδρου της.

Η συνεδρίαση έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο και την ανταλλαγή ευχών για ένα δημιουργικό έτος.

Τον Δήμο Τανάγρας εκπροσώπησε εκτός από τον δήμαρχο  κι ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κ.Α.Π.Η. – ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ» κ. Γιάννης Γκίνης.

Ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει πως “στην όμορφη και πετυχημένη αυτή εκδήλωση είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς συναδέλφους του, να ανταλλάξει ευχές για μια καλή και παραγωγική θητεία στο έργο της αυτοδιοίκησης καθώς κι απόψεις για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος”.

ΠΕΔ 1-

 

ΠΕΔ2

 

ΠΕΔ4

 

ΠΕΔ5

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα