Μηδενικά τέλη στην εστίαση για το 2021 από τον Δήμο Άργους Ορεστικού

Υπερψηφίστηκε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο, η πρόταση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Πάνου Κεπαπτσόγλου, για δωρεάν διάθεση κοινόχρηστου χώρου στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου.

Έτσι, όταν επιτραπεί η επαναλειτουργία τους, θα μπορέσουν να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα με μηδενική καταβολή τελών για το 2021. Η δωρεάν κατάληψη κοινόχρηστου χώρου θα γίνει αναλογικά με τον χώρο που κατείχαν το 2019. Οι ενδιαφερόμενες λοιπόν επιχειρήσεις θα πρέπει άμεσα να προσκομίσουν στην αρμόδια υπηρεσία τη θεωρημένη άδειά τους κι ένα σκαρίφημα του προτιθέμενου προς κατάληψη χώρου με τα ανάλογα τραπεζοκαθίσματα, έτσι ώστε η κατανομή να γίνει δίκαια και ισότιμα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί στα ευρύτερα μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων που από την πρώτη στιγμή, έλαβε ο Δήμος Άργους Ορεστικού, θέλοντας να ανακουφίσει στον βαθμό που μπορεί, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και τα εμπορικά, τα οποία επίσης απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη για το διάστημα που ήταν κλειστά.


Πηγή Δήμος Άργους Ορεστικού Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα