Δήμαρχος Βόλβης: Σημαντικό το έργο του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού

Με την παρουσία εκπροσώπων από τους 35 πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Βόλβης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόλβης, στα γραφεία του οργανισμού στα Βρασνά.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία για όλους. Τόνισε ιδιαίτερα το σημαντικό έργο που επιτελεί ο ΟΠΑΠ με πολλαπλές δράσεις και πρωτοβουλίες, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο του ΟΠΑΠ Δημήτρη Σαμαρά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Δημήτρης Σαμαράς, επισήμανε ότι με αφετηρία τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην έδρα του δήμου Βόλβης, τον Σταυρό, θα απλωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων σε όλο τον δήμο. Για τον σκοπό αυτό, κάλεσε τους πολιτιστικούς συλλόγους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ώστε όπως χαρακτηριστικά είπε: «μέσα σε ένα συνεργατικό περιβάλλον να κάνουμε θαύματα για τον τόπο μας». Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, ευχήθηκε καλή χρονιά με παραδοσιακό τρόπο:

«Ως τρεχ του νιρο να τρεχ του καλό,
Ως γιουμάτου ειν το ροδ,
Γιουμάτου να ειν του σπιτ σας,
Κι ως βαριά ειν η πέτρα,
Ναν βαριά κι σακούλα σας».

Το φλουρί της βασιλόπιτας, έτυχε στον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ασπροβάλτας και την πρόεδρο του κ. Αθανασία Μούτσιου.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2018

Πηγή Δήμος Βόλβης Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα