Επίσκεψη της διεπιστημονικής ομάδας του ΚΕΔΑΣΥ Σύρου στη Σαντορίνη.

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την πρώτη επίσκεψη της διεπιστημονικής ομάδας του ΚΕΔΑΣΥ Σύρου στο νησί.

Η ομάδα, αποτελούμενη από 10 εκπαιδευτικούς και ειδικό προσωπικό, θα παρέχει αξιολογήσεις σε μαθητές για μία εβδομάδα, προσφέροντας σημαντική υποστήριξη στις οικογένειες της Θήρας και απαλλάσσοντάς τις από την ανάγκη μετακίνησης στη Σύρο.

“Η διαδικασία λαμβάνει χώρα στο Γυμνάσιο Θήρας και το Μπελώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα και υποστηρίζεται από πολλούς τοπικούς επιχειρηματίες και φορείς. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Seajets, την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων Σαντορίνης “Η Ατλαντίδα”, τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Σαντορίνης και το ΚΤΕΛ Θήρας για την υποστήριξη τους στην απρόσκοπτη υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Αυτή η προσπάθεια δεν είναι μόνο μια ουσιαστική εκπαιδευτική παροχή αλλά και μια μεγάλη κοινωνική προσφορά, που ενισχύει την παιδεία στον τόπο μας.

Η Δημοτική Αρχή σκοπεύει να συνεχίσει και να επεκτείνει αυτήν την πρωτοβουλία, καλύπτοντας τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των μαθητών της και επιδιώκοντας τη δημιουργία ΚΕΔΑΣΥ στη Σαντορίνη”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα